ANL IT Bord

Wat doet een ICT bedrijf?

Veel ondernemers zien het belang van ICT, zien hoe prettig het is als iemand anders de technische kant van hun bedrijf inregelt. Toch is niet altijd duidelijk wat een ICT bedrijf nou precies doet en hoe omvangrijk de mogelijkheden zijn.

Driedeling voor optimaal IT beheer
Nagenoeg ieder bedrijf binnen het MKB is in sterke mate afhankelijk van ICT en passende infrastructuren. Met ANL IT heb je aan één aanspreekpunt genoeg om alles goed geregeld te hebben.

We delen onze dienstverlening grofweg op in drie delen:

  1. Ontzorgen
  2. Service en support
  3. Veiligheid

In deze blog lees je wat wij als ICT bedrijf, voor jou kunnen betekenen.

Ontzorgen op het gebied van ICT
Met ANL IT heb je één aanspreekpunt voor al jouw wensen op het gebied van ICT.

We zorgen ervoor dat je zonder zorgen kunt blijven werken, met de voor jou noodzakelijke technologische ondersteuning. Denk hierbij onder meer aan een veilige werkomgeving en het verzekeren van betrouwbare verbindingen zoals netwerken en bekabeling.

Wij bieden ICT oplossingen op maat, passend bij de technische vereisten van jouw bedrijf. Zo leggen wij bij nieuw te betrekken bedrijfspanden volledig nieuwe infrastructuren aan, verzorgen we de nodige connectiviteit en onderhouden we het contact met betrokken partijen.

Ook bij interne ICT vraagstukken staat ons team voor je klaar. Van veranderingen in de vereisten van de infrastructuur tot clean desk oplossingen en cable management. We adviseren in passende hardware, verstrekken de nodige abonnementen of licenties en installeren de software die jouw medewerkers nodig hebben voor een optimale werkomgeving.

Support en service
Om zonder zorgen te kunnen werken, doen wij er alles aan om technische problemen te voorkomen. Wij houden jouw werkomgeving dan ook proactief in de gaten. Zien we problemen ontstaan? Dan lossen we ze op of nemen we contact met je op over te nemen vervolgstappen.

Ook staan onze medewerkers altijd voor je klaar wanneer je zelf vragen hebt.

We richten de werkomgeving in bij het aannemen van nieuwe medewerkers en beëindigen leasecontracten bij het einde van een dienstverband. We zorgen ervoor dat hardwareproducten kunnen worden ingeleverd wanneer die niet meer nodig zijn en voeren waar nodig reparaties uit.

Of het nu gaat om aanschaf, lease of garantie, ANL IT verzorgt alles voor je. Zo hoef je nauwelijks meer tijd te besteden aan het uitzoeken van de mogelijkheden, hoef je geen formulieren of serienummers meer bij de hand te houden en kun je je focussen op je eigen werkzaamheden.

Veiligheid
In toenemende mate worden bedrijfsomgevingen gehackt of verdwijnen belangrijke documenten door technische problemen. ANL IT geeft bedrijven advies in diverse beveiligingsmogelijkheden en zorgt ervoor dat de juiste maatregelen worden genomen.

Ransomware is één van de problemen die tegenwoordig veel voorkomen binnen bedrijven. De gevolgen hiervan worden regelmatig onderschat. We merken dat veel ondernemers in de veronderstelling zijn dat het hen niet zal gebeuren.

Als Managed Service Provider zorgen wij ervoor dat jouw ICT omgeving altijd up to date is en beheerd wordt. We maken dagelijks back-ups en beveiligen jouw werkomgeving, zodat belangrijke bedrijfsinformatie niet verloren gaat of in verkeerde handen valt.

Aan de slag met jouw ICT?

Kan jij wel wat ondersteuning gebruiken bij het beheer van jouw IT omgeving? Neem dan contact met ons op via 070 365 80 33. We helpen je graag verder!