IT Beheer

De specialisten van ANL IT beheren uw IT-infrastructuur zowel On Premise als in de cloud. Met onze professionele monitoring tools beheren we 24/7 uw netwerk, servers, werkplekken, datacenters en devices. Verder verzorgen wij dagelijkse back-ups en goedwerkende WiFi-netwerken.

Managed Service Provider (MSP)

Een goed werkende IT-omgeving is belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Om te zorgen dat uw IT-infrastructuur optimaal functioneert verzorgen wij het beheer, onderhoud en support. Ook de benodigde hardware kunnen wij voor u installeren en configureren.

Dagelijkse controle op back-ups

ANL weet als geen ander hoe belangrijk uw back-up is, deze wordt dagelijks door ons gecontroleerd. Naar wens kunnen back-up’s extern worden gesynchroniseerd naar de cloud en een externe vestiging. Zo weet u zeker dat belangrijke gegevens en data nooit zomaar verloren gaan.

Helpdesk IT beheer

U kunt onbeperkt gebruikmaken van onze helpdesk. Geen eindeloze wachtrijen en doorverbinden, maar korte lijnen en een vriendelijke service. Indien gewenst voeren wij een gratis inventarisatie van uw omgeving uit en doen we vrijblijvend een nieuw voorstel.

Monitoring tools

Met onze monitoring tools worden de beschikbaarheid en prestaties van uw toepassingen en services gemaximaliseerd. Middels een dashboard geeft het inzicht in de statistieken van de prestaties. Hierdoor kunnen wij inzien hoe toepassingen presteren en stellen we eventuele problemen tijdig vast.

Downtime tot een minimum beperkt

Indien uw huidige omgeving niet meer aan de wensen voldoet migreert ANL deze naar een nieuw systeem. Door onze ervaring weten wij wat belangrijk is voor de klant. Zo zorgen wij ervoor dat de downtime tot een minimum beperkt wordt. Indien nodig wordt er buiten kantoortijden of in het weekend gemigreerd, zodat de eventuele overlast tot een minimum beperkt wordt.

WiFi-netwerken op locatie

Met professionele apparatuur installeren wij WiFi-netwerken op locatie. Tot de mogelijkheden horen onder meer:

  • Een gescheiden en goed beveiligd netwerk voor u en uw gasten
  • Straalverbindingen van punt A naar B indien bekabeling geen optie is
  • Roaming – automatisch overschakelen naar een ander Access Point

Remote support

Met ANL Remote Support kunnen wij ondersteuning op afstand bieden. Zeker als het om eenvoudige problemen gaat kunnen wij dit snel oplossen. Is het probleem groter, dan komen we uiteraard naar uw locatie.

Patrick ANL IT

Meer weten over onze IT beheer diensten?

Neem contact op