Microsoft 365 Microsoft Teams Microsoft Azure ANL IT Online Backup

Microsoft 365

Verbeter productiviteit en bevorder samenwerking met hulpmiddelen waarmee gebruikers topwerk kunnen afleveren. Microsoft 365 (voorheen Office 365) brengt al je mensen, informatie en inhoud op slimme manier samen op één plek, zodat gebruikers krijgen wat ze nodig hebben, wanneer ze dat nodig hebben.

Outlook

Je krijgt professionele e-mail met een aangepast domein, een postvak van 50 GB per gebruiker en de mogelijkheid om bijlagen tot 150 MB te verzenden. Plus up-to-date antispam- en antimalwarebeveiliging om je gegevens te beschermen.

Excel

Presenteer je gegevens op nieuwe manieren met nieuwe grafieken en afbeeldingen. Vind de opdracht die je nodig hebt om de resultaten te krijgen die je wilt met Uitleg. Presenteer gegevens visueel door in één stap opmaak, sparklines, grafieken en tabellen toe te passen.

Powerpoint

Maximaliseer de visuele impact van je presentatie met Designer. Maak in één stap vloeiende filmische bewegingen met Morphing. Til het naar een hoger niveau met interactieve, niet-lineaire presentaties met behulp van Weergave voor presentator en Zoom.

OneDrive

Sla al je bestanden op één locatie op. Upload, organiseer en deel documenten eenvoudig met mensen zowel binnen als buiten je organisatie. Documenten zijn standaard privé, zodat je al je waardevolle werkbestanden veilig kunt opslaan en zelf kunt beslissen wanneer je ze wilt delen.

Realtime samenwerken

Uitnodigen en samenwerken met andere mensen. Houd je wijzigingen bij en herstel eerdere versies via versiebeheer. Vermijd overlappende bewerkingen door secties van je documenten te vergrendelen.

Software op 5 pc’s

Krijg de nieuwste versie van Office-apps voor maximaal vijf pc’s of Macs, vijf tablets (Windows, iPad en Android) en vijf telefoons per gebruiker, voor een totaal van vijftien apparaten.