Contact Referenties

Over ons

ANL IT heeft ruim 20 jaar ervaring in het implementeren en onderhouden van de complete IT van diverse organisaties. Het is ons streven om hét aanspreekpunt voor de klant te zijn wat betreft de totale IT.

Of u nu een oplossing nodig heeft voor uw servers, infrastructuur, systeembeheer, VoIP, werkplekbeheer, netwerkbeheer, tablets, smartphones of wifi. Samen met onze partners realiseren we dit graag voor u.

Hetzelfde geldt voor storingen, met een passend service contract neemt ANL IT de zorgen over van uw IT-omgeving uit handen. Voor uw totale IT-beheer heeft u één aanspreekpunt! Vriendelijke, deskundige en betrokken specialisten staan voor u klaar. We make IT work!

Necdet Arslan
Operationeel Directeur

Batuhan Coskuncay
Servicedeskmedewerker

Bas Foss
Technisch Directeur

Joey Roos
Servicedeskmedewerker

Jason Amanh
Servicedeskmedewerker

Karin Beerends
Medewerker Administratie

Waarom u voor ANL IT kiest

Helpdesk

Onze helpdesk lost snel en vakkundig problemen op. Met Teamviewer nemen wij eenvoudig uw computer over, terwijl u meekijkt gaan we voor u aan de slag.

Vaste beheerder

Alles wat betreft IT kunt u aan ons toevertrouwen. Korte lijnen, vriendelijke medewerkers en professionals op IT-gebied, dat kunt u bij ons verwachten.

Op locatie

Onze ervaring leert dat 90% van de problemen remote zijn op te lossen, maar indien dat onmogelijk blijkt komt ANL IT naar u toe om het probleem op te lossen.

Servicecontracten op maat

Onze Service contracten zijn flexibel en worden op maat gemaakt. Hiermee heeft u zekerheid over de service en uw IT-kosten.

Storingsdienst

24/7 afhankelijk van een probleemloze IT-omgeving? Onze storingsdienst staat dag en nacht voor u klaar om spoedeisende storingen direct op te lossen.

Microsoft Silver Partner

Met ANL IT zijn wij Microsoft Silver partner. Dit houdt in dat we met onze behaalde competenties de juiste technische expertise in huis hebben. De kennis van ANL IT is getoetst tijdens Microsoft trainingen en vervolgens hebben wij de bijbehorende examens succesvol afgerond.

Meer weten over ANL IT?

Vrijblijvend gratis audit van uw netwerk met adviesrapport.

Neem contact op