Microsoft 365 Microsoft Teams Microsoft Azure ANL IT Online Backup

Microsoft Teams

Microsoft Teams is een online samenwerkingstool van Microsoft die standaard is inbegrepen in een aantal Microsoft 365 licenties. Met het programma kunnen mensen binnen en buiten de organisatie met elkaar chatten, videobellen en samenwerken in documenten.
Het chatprogramma is met name gericht op modern werken, waar medewerkers vaak verspreid over verschillende locaties met elkaar kunnen samenwerken, ongeacht het apparaat dat zij gebruiken. Microsoft Teams werkt ook op laptops, desktop PC’s, smartphones en tablets en op vrijwel elk besturingssysteem.
ANL IT denkt met u mee, adviseert en migreert uw data zorgeloos naar de cloud.

Werk samen Microsoft 365 Teams ANL IT

Werk samen in Teams

Krijg je team op één lijn met een gedeelde werkplek voor chats, onlinevergaderingen, bestanden delen (SharePoint) en bellen in Microsoft Teams. Dit werkt efficiënt voor zowel grotere organisaties al kleinere bedrijven.

Chat Microsoft 365 Teams ANL IT

Chatten in Teams

Communiceer met en één-op-één chats en groepschats met threads. Threads houdt in dat het bericht wordt gegroepeerd met het oorspronkelijke bericht en de volgende opmerkingen. Ook kan je persoonlijkheid toevoegen met emoji, stickers, GIF’s en aangepaste memes in Microsoft Teams.

Microsoft 365 Teams vergaderen ANL IT

Vergaderen in Teams

Host audio-, en video-, en webvergaderingen met iedereen binnen en buiten je organisatie. Maak vergaderingen productiever met chatberichten, scherm delen, opnemen en inlinevertalingen in 44 talen.

Patrick ANL IT

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem contact op