VoIP

VoIP-telefonie houdt in dat je belt via het internet. Ben jij op zoek naar voordelige telefonie voor uw organisatie? Profiteer van lage kosten, eenvoudige schaalbaarheid en uitgebreide functionaliteit. Voor zowel grote als kleine organisaties perfect toepasbaar. We analyseren onder andere hoeveel kosten u bespaart bij een overstap naar VoIP.

Hosted VoIP

Hosted VoIP is technologie die ook wel eens managed VoIP genoemd wordt. Het is het nieuwste alternatief voor een zakelijke telefooncentrale. Het grote voordelen zijn dat het meer functionaliteit biedt voor minder geld dan een traditionele telefooncentrale en dat u gebruik kunt maken van flexibele werkplekken. Of u nu thuis of op kantoor zit, u belt altijd met uw zakelijke nummer. Mobiele telefonie wordt geïntegreerd met uw vaste telefoonlijn. Zodra u het kantoor verlaat kunt u bellen en gebeld worden op uw mobiele telefoon, via uw vaste nummer.

Optimale bereikbaarheid

ANL IT levert een professionele telefooncentrale voor een vast bedrag per maand per werkplek. Dit is flexibel, schaalbaar en kosteneffici├źnt. Daarnaast bent u overal goed bereikbaar door onze professionele internetverbindingen. Dit omdat een Hosted VoIP systeem het IP-netwerk gebruikt om telefoongesprekken tot stand te brengen en daarom heeft u geen lokaal telefoonsysteem meer nodig.

Waarom zakelijk bellen via VoIP?

Met een zakelijk VoIP-abonnement belt u voor een vast bedrag per maand onbeperkt via internet. De telefooncentrale is virtueel, waardoor een grote investering niet nodig is. Gebruikers toevoegen of verwijderen? Geen probleem. U betaalt alleen het aantal dat u daadwerkelijk gebruikt. Wij zorgen voor de juiste set-up, de inrichting en het aanleggen. Kortom: de volledige installatie inclusief de toestellen, de benodigde switches en de eventuele bekabeling regelen wij. Ook voor vragen of eventuele problemen helpen wij graag, door middel van onze helpdesk.

Wij ontzorgen in uw online beheer

Belgroepen aanmaken, medewerkers toevoegen, het aantal werkplekken aanpassen, een keuzemenu instellen, nummers doorschakelen, telefonisch vergaderen, geavanceerde wachtrijen, digitale voicemail, wachtmuziek en een receptioniste-module; de mogelijkheden zijn uitgebreid en makkelijk online te beheren. Wij ontzorgen u graag in het beheer.

Patrick ANL IT

Meer weten over onze diensten?

Neem contact op