Hardware

ANL IT levert als specialist van regio Den Haag een breed assortiment hardware. U kunt bij ons terecht voor computers, notebooks, componenten, randapparatuur en software. Als bijkomend voordeel hebben wij een eigen helpdesk en support team. Ook voor het installeren, onderhouden en configureren van de hardware apparatuur kunt u bij ons terecht. Onze IT specialisten werken op afstand, maar kunnen ook bij u thuis of op kantoor langskomen.

Hardware - Lenovo - ANL IT

Lenovo

Wij zijn onder andere leverancier van de hardware van Lenovo. Zo leveren, installeren en onderhouden wij de nieuwste Lenovo laptops, tablets en desktop computers. De hardware van Lenovo blinken uit in bouwkwaliteit en kunnen daarom goed tegen een stootje. Ideaal voor persoonlijk gebruik maar ook voor op kantoor. Ook hebben sommige laptops van Lenovo de mogelijkheid om omgetoverd te worden tot tablet door het scherm om te draaien. Bijbehorende Lenovo producten zijn ook bij ons verkrijgbaar. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Hardware - Ubiquiti Unifi - ANL IT

Ubiquiti Unifi

Met de draadloze antennes van Ubiquiti Unifi kan ANL IT u voorzien van een stabiel en snel WiFi netwerk. De Unifi serie heeft een schijfvormig design wat aan het plafond bevestigd wordt. Om het netwerk te vergroten, kan je meerdere Ubiquiti Unifi acess points aan elkaar aansluiten. Een gebouw met meerdere verdiepingen is geen enkel probleem, met de optie van Meshing kan het WiFi netwerk volledig uitgebouwd worden zonder netwerkbekabeling. Het bijhouden van de prestaties gebeurt in een smartphone app.

Hardware - Technische dienst - ANL IT

Technische dienst

ANL IT heeft een Technische dienst waar onder andere servers, werkstations en netwerkcomponenten geassembleerd en geconfigureerd worden. De technische dienst is ook uitgerust om storingen aan hardware zeer snel te kunnen diagnosticeren en te verhelpen.

Patrick ANL IT

Heb je vragen of wil je graag meer informatie?

Neem contact op