Hardware

ANL IT levert als specialist van regio Den Haag een breed assortiment hardware. U kunt bij ons terecht voor computers, notebooks, componenten, randapparatuur en software. Als bijkomend voordeel hebben wij een eigen helpdesk en support team. Ook voor het installeren, onderhouden en configureren van de hardware apparatuur kunt u bij ons terecht. Onze IT specialisten werken op afstand, maar kunnen ook bij u thuis of op kantoor langskomen.

lenovo hardware

Lenovo

Wij zijn onder andere leverancier van de hardware van Lenovo. Zo leveren, installeren en onderhouden wij de nieuwste Lenovo laptops, tablets en desktop computers. Ook bijbehorende Lenovo producten zijn bij ons verkrijgbaar. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ubiquiti Unifi hardware

Ubiquiti Unifi

Met de draadloze antennes van Ubiquiti Unifi kan ANL IT u voorzien van een stabiel en snel WiFi netwerk. Een gebouw met meerdere verdiepingen is geen enkel probleem, met de optie van Meshing kan het WiFi netwerk volledig uitgebouwd worden zonder netwerkbekabeling.

technische dienst hardware

Technische dienst

ANL IT heeft een Technische dienst waar onder andere servers, werkstations en netwerkcomponenten geassembleerd en geconfigureerd worden. De technische dienst is ook uitgerust om storingen aan hardware zeer snel te kunnen diagnosticeren en te verhelpen.

Wil je graag meer hierover weten of de mogelijkheden bespreken?
Neem dan gerust contact met ons op.