Videoconferentie

Voor een videoconferentie wil je natuurlijk dat de verbinding met één of meerdere apparaten goed werkt. ANL IT biedt daarom een breed assortiment aan van audio- en video-oplossingen voor zowel kleine als grote vergaderruimtes. Met de Yealink oplossingen voor het MKB bent u in elke meeting voorzien van hoge audio- en videokwaliteit.

Yealink CP900 videoconferentie

Yealink CP900

De Yealink CP900 is een draagbare USB / Bluetooth-luidsprekertelefoon met 6 ingebouwde microfoons, ideaal voor vergaderruimtes, persoonlijk gebruik en onderweg.

Yealink MVC300 videoconferentie

Yealink MVC300

Yealink MVC300 II is een video kit of te wel een videoconferentie systeem dat geschikt is voor kleine en middelgrote vergaderruimten. De Yealink MVC300 is gecertificeerd door Microsoft Teams Rooms met een complete hardwaresuite (micro-pc, camera, audioapparaat) en met de benodigde zoals software en licentie.

Yealink MVC500 videoconferentie

Yealink MVC500

De Yealink MVC500 is het perfecte video systeem om videovergaderingen te houden zonder dat iedereen fysiek aanwezig hoeft te zijn. Dit scheelt uiteraard tijd en geld! Het systeem heeft geen aansturing nodig van een computer en kan uit zichzelf videovergaderingen opzetten. Inclusief; mini pc (nuc), Camera PTZ, draadloze microfoons en touchscreen.