Videoconferentie

Voor een videoconferentie wil je natuurlijk dat de verbinding met één of meerdere apparaten goed werkt. ANL IT biedt daarom een breed assortiment aan van audio- en video-oplossingen voor zowel kleine als grote vergaderruimtes. Met de Yealink oplossingen voor het MKB bent u in elke meeting voorzien van hoge audio- en videokwaliteit.
Wij hebben ook een eigen helpdesk en support team. Voor het installeren, onderhouden en configureren van de hardware apparatuur kunt u bij ons terecht. Onze IT specialisten werken op afstand, maar kunnen ook bij u thuis of op kantoor langskomen.

Yealink CP900 videoconferentie

Yealink CP900

De Yealink CP900 is een draagbare USB / Bluetooth-luidsprekertelefoon met 6 ingebouwde 360° microfoons en produceert daarom uitstekend geluid. Het is ideaal voor vergaderruimtes, persoonlijk gebruik en onderweg. Hij kan gekoppeld worden via USB of Bluetooth aan uw laptop, tablet of smartphone.

Yealink MVC300 videoconferentie

Yealink MVC300

Yealink MVC300 II is een video kit of te wel een videoconferentie systeem dat geschikt is voor kleine en middelgrote vergaderruimtes. De Yealink MVC300 is gecertificeerd door Microsoft Teams Rooms met een complete hardwaresuite (micro-pc, camera, audioapparaat) en met de benodigde zoals software en licentie.

Yealink MVC500 videoconferentie

Yealink MVC500

De Yealink MVC500 is het perfecte video systeem om videovergaderingen te houden zonder dat iedereen fysiek aanwezig hoeft te zijn. Dit scheelt uiteraard tijd en geld! Het systeem heeft geen aansturing nodig van een computer en kan uit zichzelf videovergaderingen opzetten. Inclusief; mini pc (nuc), Camera PTZ, draadloze microfoons en touchscreen.

Patrick ANL IT

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem contact op