Internet

Internet van glasvezel tot kabel. ANL IT levert zakelijke en particuliere internetlijnen van diverse aanbieders. Alles professioneel aangesloten, vakkundig weggewerkt en veilig. Heeft u een storing? Door de korte lijnen en ons flexibele team verhelpen we binnen no time uw storing. We make IT work.

Zakelijke en particuliere internet­verbindingen

In samenwerking met onze partners leveren wij zakelijke en particulieren internetverbindingen. Afhankelijk van uw locatie zoekt ANL IT naar de beste optie voor een goed werkende internetlijn. Alle technieken en mogelijkheden kunnen we voor u aansluiten. Denk aan Glasvezel, Kabel en 4G internet.

Glasvezel internet

Met glasvezel internet kunt u enorme snelheden behalen. De data wordt namelijk uitgewisseld via vezels van glas met de snelheid van het licht. De download en de upload snelheid is gelijk en hapert geen moment, dit zorgt ervoor dat het thuiswerken en verbinding naar kantoor veel sneller gaat. Zeker omdat we steeds meer internetten, met steeds meer apparaten tegelijk, is een eersteklas netwerk nodig om voor voldoende bandbreedte te zorgen.

Professionele routers en WiFi-apparatuur

ANL IT levert en installeert professionele routers en WiFi-apparatuur, zodat u een stabiele en snelle verbinding heeft. Indien nodig worden er verschillende VLANs met QoS geconfigureerd om bijvoorbeeld het VoIP-verkeer altijd voorrang te geven. Zo heeft u geen last van krakende en wegvallende telefoongesprekken.

Internet via de kabel

Bij internet via de kabel gebruiken we de kabel die van oudsher bedoeld is voor de televisie. Met kabelinternet kunt u enorme snelheden tot wel 400Mb/s halen. Een ander voordeel van kabelinternet is dat je zowel op het web kan surfen als televisie kan kijken en dat het geen invloed heeft op de snelheid. Ook is een hoge beeldkwaliteit altijd haalbaar wanneer je digitale televisie kijkt via de kabel. In overleg kunnen we kabelinternet probleemloos voor u installeren.

Patrick ANL IT

Meer weten over onze internet diensten?

Neem contact op