Internet

ANL IT levert zakelijke en particuliere internetlijnen van diverse aanbieders. Van glasvezel tot kabel. Alles professioneel aangesloten, vakkundig weggewerkt en veilig. Heeft u een storing? Door de korte lijnen en ons flexibele team verhelpen we binnen no time uw storing. We make IT work.

Zakelijke en particuliere internet­verbindingen

In samenwerking met onze partners leveren wij zakelijke en particulieren internetverbindingen. Afhankelijk van uw locatie zoekt ANL IT naar de beste optie voor een goed werkende internetlijn. Alle technieken en mogelijkheden kunnen we voor u aansluiten. Denk aan Glasvezel, Kabel en 4G.

Glasvezel internet

Met glasvezel internet kunt u enorme snelheden behalen. De download en de upload snelheid is gelijk, dit zorgt ervoor dat het thuiswerken en verbinding naar kantoor veel sneller gaat.

Professionele routers en WiFi-apparatuur

ANL IT levert en installeert professionele routers en WiFi-apparatuur, zodat u een stabiele en snelle verbinding heeft. Indien nodig worden er verschillende VLANs met QoS geconfigureerd om bijvoorbeeld het VoIP-verkeer altijd voorrang te geven. Zo heeft u geen last van krakende en wegvallende telefoongesprekken.

Internet via de kabel

Bij internet via de kabel gebruiken we de kabel die van oudsher bedoeld is voor de televisie. Met kabelinternet kunt u enorme snelheden halen. In overleg kunnen we kabelinternet probleemloos voor u installeren.

Patrick ANL IT

Meer weten over onze internet diensten?

Neem contact op