Microsoft 365 Microsoft Teams Microsoft Azure ANL IT Online Backup

ANL IT Online Backup

Met een ANL IT Online Backup bent u altijd beschermd tegen Ransomeware en dataverlies. Zo beschermen wij al uw data, applicaties en bijbehorende infrastructuur binnen de cloud (Microsoft Office 365), NAS, computers of servers. Met onze cloud backup leveren we een kosteneffectieve backup oplossing. Op een veilige manier kunnen wij uw verloren gegevens herstellen.

Microsoft office 365 backup ANL IT

Microsoft 365 Backup

Microsoft bewaart de e-mail standaard slechts 30 dagen wanneer je deze verwijderd. ANL IT adviseert een professionele Microsoft 365 back-up met “oneindige” retentie.
Door middel van betrouwbare en bewezen technologie heeft u dagelijkse snapshots van Exchange Online, Microsoft Teams en SharePoint.

Veeam service backup ANL IT

Veeam Server Backup

Veeam zorgt samen met de specialisten van ANL IT voor betrouwbare en zeer efficiënte back-up’s van uw Servers en NAS opslag.
ANL IT volgt altijd de 3-2-1 strategie van Veeam:
1. Ten minste 3 kopieën van uw data.
2. Ten minste 2 verschillende opslagmedia.
3. Ten minste één back-up offsite.

Online backup ANL IT

PC Backup

Wilt u een volledige backup van uw PC of Laptop? Inclusief het besturingssysteem, instellingen en alle bestanden? Wij zorgen er op een eenvoudige manier voor dat uw PC eenvoudig te herstellen is op nieuwe hardware in het geval van diefstal of een defect.

Patrick ANL IT

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem contact op