Microsoft 365 Microsoft Teams Microsoft Azure ANL IT Online Backup

Cloud

ANL IT denkt met u mee, adviseert en migreert uw data zorgeloos naar de cloud. Wij bieden zowel private als public cloud diensten. Steeds meer ondernemers kiezen ervoor hun bestaande server(s) te migreren naar een clouddienst zoals Microsoft 365.

Overstappen naar de cloud

Het overstappen ofwel migreren van On-premises (Lokale) servers naar cloud diensten is een ingewikkeld proces waar ANL IT u van begin tot eind bij begeleid. Uw e-mail, contacten, agenda’s en bestanden worden door ons naadloos gemigreerd naar de cloud.

Microsoft 365

Waar, wanneer en met welk device u maar wilt; efficiënt samenwerken doet u met Microsoft 365. Met ANL IT verhuizen we u graag naar de cloud, zodat u altijd en overal de gewenste bestanden binnen handbereik heeft. Daarnaast kunt u tegelijk in een document werken, agenda’s van collega’s bekijken, chatten en profiteren van onze helpdesk met gecertificeerde medewerkers.

Azure Active Directory & Virtual Machines

Op het gebied van Azure Active Directory verzorgen we de cloudgebaseerde service voor toegang- en identiteitsbeheer van Microsoft. Door een Single Sign On ervaring hoeft u maar één gebruikersnaam te hebben voor al uw online diensten. Virtual machines bieden dezelfde flexibiliteit, zonder dat de aanschaf van de fysieke hardware noodzakelijk is.

Cloud security en cloud backup

Met ANL IT zijn we eveneens gespecialiseerd in cloud security. Zo beschermen wij al uw data, applicaties en bijbehorende infrastructuur binnen de cloud. Met onze cloud backup leveren we een kosteneffectieve backup oplossing. Op een veilige manier kunnen wij uw verloren gegevens herstellen.

Moderne werkplek

Wij kunnen alles voor de moderne werkplek realiseren. Het zorgt ervoor dat uw medewerkers met elkaar op een veilige manier, op afstand, kunnen samenwerken. Ook de keuze van apparaten en apps is flexibel. Een prettige moderne werkplek is onlosmakelijk verbonden met een professioneel WiFi-netwerk. Het zorgt voor continuïteit van uw bedrijfsvoering. ANL IT ontzorgt u hier graag in.

Monitoring tools

Met onze monitoring tools worden de beschikbaarheid en prestaties van uw toepassingen en services gemaximaliseerd. Middels een dashboard geeft het inzicht in de statistieken van de prestaties. Hierdoor kunnen wij inzien hoe toepassingen presteren en stellen we eventuele problemen tijdig vast.

Patrick ANL IT

Meer weten over onze cloud diensten?

Neem contact op