Nieuw bij ANL IT; mobiele telefonie met betrouwbaar KPN netwerk

Nieuw bij ANL IT; mobiele telefonie met betrouwbaar KPN netwerk
Bereikbaarheid. Een van de belangrijkste pijlers voor het succes van ieder bedrijf. Of het nu gaat om online bereikbaarheid, of juist het contact met collega’s en klanten, zonder de juiste verbindingen kom je nergens. ANL IT heeft het dienstenpakket dan ook uitgebreid met mobiele telefonie. Abonnementen die passen bij jouw behoeften, met het betrouwbare netwerk van KPN.

Mobiele telefonie van KPN
Als KPN Business partner bieden wij al lange tijd uiteenlopende KPN diensten aan. Eerder hebben we onder andere aandacht besteed aan VoIP, een gemakkelijke en betrouwbare manier van online telefonie voor vaste nummers. Een logisch vervolg hierop is mobiele telefonie. Met onze abonnementen bieden wij mobiele nummers aan voor al jouw medewerkers. Geen gedoe meer met het uitzoeken van de juiste abonnementsvormen, geen minuten buiten de bundel en bovenal een vast aanspreekpunt bij vragen.

Met mobiele telefonie van ANL IT neem je gedeelde bundels af. Zo wordt de data die door de een niet wordt verbruikt, automatisch opgehaald om te dienen voor een ander. In combinatie met het betrouwbare netwerk van KPN zorgt dit ervoor dat jouw medewerkers nooit meer onbereikbaar hoeven te zijn én waar ze ook zijn, op een veilige manier kunnen werken.

Alles onder één dak
‘Steeds vaker merken we dat onze klanten alle voorzieningen onder één dak willen hebben. De mogelijkheden op het gebied van telefonie, software en hardware blijven groeien. Onze klanten zien door de bomen het bos niet meer en vragen ons om dit gedeelte van hun bedrijfsvoering over te nemen. Met ANL IT bieden we één aanspreekpunt voor nieuwe producten en diensten, een vast contactpersoon voor vragen en zorgen we ervoor dat jij geen gedoe meer ervaart bij het uitzoeken van de best passende oplossingen’.

Van uiteenlopende apps en efficiënte manieren om samen te werken, tot ondersteuning van de juiste techniek. ANL IT zorgt ervoor dat jouw medewerkers hun werk altijd en overal kunnen doen. Belangrijke aandachtspunten hierbij zijn; het aanpassen van de voorzieningen op de behoeften van jouw bedrijf, het borgen van de veiligheid van zowel je medewerkers als je data en de zekerheid dat jij over de juiste voorzieningen beschikt om je werk te kunnen doen.

Optimaal bereikbaar met ANL IT
Wil jij er ook voor zorgen dat je nooit meer een telefoontje hoeft te missen? Dat je waar en wanneer je maar wilt kunt werken? En dat je altijd een vast aanspreekpunt hebt als je ergens vragen over hebt? Neem dan contact met ons op! Van hardware en software tot mobiele telefonie, wij zorgen ervoor dat jij je bedrijf zorgeloos kunt blijven runnen.