webinar

Veiligheid van de moderne werkplek

Flexibele werkplekken, een groot assortiment aan technische hulpmiddelen en belangrijke bedrijfsinformatie. Een goed beveiligde omgeving is voor ieder bedrijf cruciaal.

Veel bedrijven lopen ertegenaan. Zeker met thuiswerken is de zakelijke beveiliging steeds moeilijker geworden binnen het MKB. Bij veel bedrijven heerst het gevoel dat vooral grote organisaties gevaar lopen als het gaat om digitale veiligheid. Niets is echter minder waar, ook binnen het MKB komen problemen met digitale veiligheid veel voor.

Beveiliging van de werkplek

Op 14 oktober 2021 heeft ANL IT in samenwerking met kpn Partner Network een webinar gegeven over de beveiliging van de moderne werkplek.

Belangrijk uitgangspunt van dit webinar was de veiligheidsuitdagingen die men tegenkomt binnen het MKB. Van privé toepassingen die zakelijk worden gebruikt tot de toepassingen die Microsoft 365 biedt om veilig te kunnen communiceren en samenwerken.

Bekijk hier het webinar om meer te weten te komen over de beveiliging van de werkplek.

Wil jij direct met bovenstaande tips aan de slag en de veiligheid van jouw bedrijf waarborgen? Naast de maatregelen die je zelf kunt nemen biedt ANL IT maandelijkse servicecontracten voor alle support die jij nodig hebt. Zo ben je verzekert van een veilige werkomgeving, waar je ook bent.