BNH - Netwerker van het jaar 2023

Necdet Arslan ‘BNH-Netwerker van het jaar 2023’!

Tijdens de Pré-kerst eindejaarsbijeenkomst van Business Netwerk Haaglanden (BNH) van afgelopen donderdag bij Arc Avenue in Den Haag, is ondernemer Necdet Arslan van ANL IT benoemd tot ‘BNH-Netwerker van het jaar 2023’. Arslan is hiermee de opvolger van Leo van den Nouweland van de Hoornwijckgroep (2022) en Wesley van Heugten van MobiWerk & Van Heugten Tours (2021).

‘Netwerker van het jaar’ word je natuurlijk niet zomaar bij BNH. ‘Met deze benoeming zetten we graag iemand in het zonnetje die buitengewone prestaties in het BNH- netwerk heeft geleverd. Zo’n persoon onderscheidt zich op verschillende manieren in ons netwerk’, aldus Leonard van Spronsen van BNH. Voor degenen die Necdet Arslan (nog) niet zo goed kennen, was zijn verkiezing tot netwerker van het jaar misschien wel een beetje een verrassing, maar in het oordeel door de BNH-organisatie was dat niet het geval. Steven Corijn van BNH hierover: ‘We hebben de ontwikkeling van Necdet Arslan en zijn deelname in ons netwerk met elkaar geëvalueerd en zijn groei, ontwikkeling en rol in- en voor het netwerk waren opvallende, positieve factoren’.

 

Foto: Een mooi moment afgelopen donderdag met Leo van den Nouweland (l) – winnaar in 2022 – die de titel ‘BNH-netwerker van het jaar’ over mocht dragen aan de trotse winnaar van 2023 Necdet Arslan (foto: Richard Mulder)

Het juryrapport – tijdens de bijeenkomst voorgelezen door Leonard van Spronsen – loog er dan ook niet om. ‘Necdet lijkt onopvallend in- en binnen het netwerk, maar is een fijn persoon in de omgang. Hij kan goed delen en zorgt op zijn eigen, natuurlijke manier voor verbinding. Hij is altijd positief over het netwerk en groeit daarin op alle vlakken. De organisatie weet nog goed hoe hij voor de eerste keer – ietwat schuchter – aanwezig was tijden een editie van Dineren met Directeuren bij Hofstede Meerzigt. Hij is een ambassadeur geworden voor het BNH-netwerk en laat zien wat een de kracht van ons netwerk in de ontwikkeling bij een persoon als Necdet kan doen én andersom. Kortom, naar onze mening een terechte winnaar van de titel ‘BNH-Netwerker van het jaar 2023’.

Van harte gefeliciteerd Necdet Arslan met deze benoeming!

 

Bron: https://businessnetwerken.nl/haaglanden/2023/11/necdet-arslan-van-anl-it-bnh-netwerker-van-het-jaar-2023/